Terug

iPhone 5 oplader (9)

Op zoek naar een oplader voor je iPhone 5? Op Kabelmaatje.nl bestel je een originele iPhone oplader voor een lage prijs.

Filters

iPhone 5 oplader

iPhone 5 oplader van Kabelmaatje.nl

Op Kabelmaatje.nl vind je twee varianten van de iPhone 5 oplader: iPhone opladers in retailverpakking en iPhone opladers in bulkverpakking. Het verschil kenmerkt zich in de verpakking. Een iPhone oplader in bulkverpakking ontvang je niet in een verpakkingsdoosje, maar alleen in beschermend plastic. Een iPhone 5 oplader in retailverpakking is daarentegen wel verpakt in officiële Apple retailverpakking. Het enige verschil tussen de twee varianten opladers is de verpakking, de opladers zelf zijn exact hetzelfde.

Het onderscheid in verpakking herken je aan de benamingen van de producten in de shop. Opladers in retailverpakking kun je herkennen aan ‘Apple’ in de titel en bulkverpakking herken je aan ‘originele’ in de titel. Dit geldt voor alle iPhone 5 oplader categorieën.

Waarom zijn onze opladers zo goedkoop?

Wij verkopen originele opladers tegen lage prijzen. Dit komt doordat we elke iPhone 5 oplader direct bij de fabrikant inkopen in grote getalen (bulk). Daarnaast kopen wij een selectie aan opladers in in bulkverpakking. Hierdoor besparen wij op diverse vlakken geld en bestel je op Kabelmaatje.nl voor een lage prijs jouw iPhone oplader. 

Zeker weten of je de goede iPhone 5 oplader bestelt? Check dan even onze Keuzehulp. Hierin leggen we uit welke kabel en adapter je nodig hebt voor welk apparaat, handig!

Andere iPhone opladers