Terug

MacBook Pro Retina opladers (2)

Ben je op zoek naar een nieuwe oplader voor je MacBook Pro? Op Kabelmaatje.nl bestel je een originele MacBook Pro Retina opladers voor een lage prijs.

Filters

MacBook Pro Retina opladers

Originele MacBook Pro opladers van Kabelmaatje.nl

Op Kabelmaatje.nl vind je altijd een oplader geschikt voor jouw model MacBook. Alle producten op onze website zijn originele opladers, geselecteerd en ingekocht door écht professionals met uitgebreide kennis en ervaring. Alle MacBook Pro opladers worden ingekocht bij Apple zelf of gemaakt in de fabriek waar ook de officiële Apple oplader wordt gemaakt.

Niet alle opladers verkopen wij in Retailverpakking. De producten zijn volgens officiële testapparaten echter allemaal identiek aan elkaar en daardoor nooit schadelijk voor jouw MacBook!

De verpakking van onze MacBook Pro opladers

Op Kabelmaatje.nl vind je twee soorten opladers: MacBook USB-C adapters en kabels in retailverpakking en originele MagSafe opladers en MacBook adapters in bulkverpakking. De kabels, adapters en accessoires zijn op productniveau identiek aan elkaar, het enige verschil kenmerkt zich in de verpakking. MacBook opladers USB-C in retailverpakking ontvang je in officiële verpakking en een originele MagSafe oplader ontvang je in bulkverpakking.

Het onderscheid in verpakking wordt aangegeven in de merkbenamingen van de producten in de shop. Opladers in retailverpakking kun je herkennen aan het merk retailverpakking en bulkverpakking herken je het merk bulkverpakking en aan ‘originele’ in de titel. Dit geldt voor alle MacBook Pro opladers.

Waarom is een oplader bij ons zo goedkoop?

Wij verkopen originele opladers tegen lage prijzen. Dit komt doordat we onze producten direct bij de fabrikant inkopen in grote getalen (bulk). Daarnaast kopen wij een selectie aan opladers in in bulkverpakking. Hierdoor besparen wij op diverse vlakken geld en bestel je op Kabelmaatje.nl voor een lage prijs MacBook Pro opladers.

Zeker weten of je de goede oplader voor je MacBook Pro bestelt? Check dan even onze Keuzehulp. Hierin leggen we uit welke kabel en adapter je nodig hebt voor welk apparaat, handig!