Terug

Betaalmethoden

We vinden het belangrijk dat je veilig en gemakkelijk kunt betalen. Daarom kan je bij ons op maar liefst zes verschillende manieren betalen. Bij het afronden van je bestelling kies je eenvoudig één van onderstaande betaalmethoden voor het betalen van je bestelling. Alle bedragen op Kabelmaatje.nl zijn inclusief btw.

iDeal
iDeal is één van de meest gebruikte betaalmethoden bij webshops in Nederland. Via iDeal betaal je via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Je hoeft hier dus geen speciaal account voor aan te maken, je logt in op de vertrouwde manier van jouw eigen bank zoals bij internetbankieren. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Meer weten? Check ideal.nl.

PayPal
PayPal is een gratis online betaalservice welke nationaal en internationaal wordt gebruikt. Bij PayPal maak je eenvoudig een gratis account aan welke je vervolgens koppelt aan je creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) en/of bankrekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via PayPal.

Meer informatie? Check paypal.com.

Creditcard
Je kan bij het afrekenen van je bestelling ook kiezen voor een betaling met MasterCard of VISA creditcard. De gegevens vul je hierbij in via een beveiligde verbinding en de betaling wordt altijd vrijwel direct verwerkt. Creditcardbetalingen verwerken wij via onze partner Mollie. Op de beveiligde website van Mollie vul je jouw kaartnummer en andere gegevens in waarna de betaling meteen wordt uitgevoerd en je wordt teruggeleid naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de creditcardgegevens van onze klanten en je betaalgegevens worden na de betaling niet bij ons opgeslagen.

Mister Cash/Bancontact 
Klanten uit België betalen bij ons via Mister Cash en Bancontact. Met Mister Cash en Bancontact betaal je snel, gemakkelijk en gratis je online bestelling. Ben je in het bezit van een Belgische betaalkaart? Dan kan je direct gebruik maken van Mister Cash en Bancontact, zonder een account aan te hoeven maken. Deze betaalmogelijkheid is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Mister Cash en Bancontact.

Meer informatie? Check bancontact.com.

Sofort Banking van Klarna.
Sofort Banking van Klarna (voorheen bekend als SOFORT Banking) is een eenvoudige nationaal en internationaal gebruikte betaalmethode. Met Sofort Banking van Klarna betaal je jouw bestelling door middel van een overschrijving via het online banking systeem. Deze betaalmethode kan je vergelijken met een online overboeking, het verschil is dat Sofort Banking van Klarna direct een betaalbevestiging geeft en dat de overboeking direct in gang wordt gezet bij jouw bank. Deze betaalmethode kan worden gebruikt tijdens het afrekenproces. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Sofort Banking van Klarna.

Meer weten? Check klarna.com.

Belfius
Belgische klanten met een bankrekening bij de bank Belfius kunnen kiezen voor een betaling via Belfius. Deze betalingen worden verwerkt via onze partner Mollie waarbij je 'betaling via Belfius' selecteert en via je bankrekening de bestelling afrekent. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Belfius.