Terug

iPhone oplader 2 meter (7)

Is je kabeltje van je iPhone kapot, heb je je kabeltje laten rondslingeren en kun je hem niet meer vinden, of wil je graag een extra kabeltje in huis hebben voor het geval dat? En je wilt niet teveel betalen? Bij Kabelmaatje ben jij aan het juiste adres!

Filters

iPhone oplader 2 meter

Soms is het handig om een langere oplaadsnoer te hebben dan die je standaard geleverd krijgt bij je iPhone. Bijvoorbeeld als je nachtkastje net iets te ver van het stopcontact vandaan zit of je op kantoor je telefoon op wilt laden, maar hem liever wel op je bureau wilt laten liggen. In deze gevallen is een iPhone oplader van 2 meter erg handig. Hij overbrugt de afstand en zorgt ervoor dat je je iPhone oplaadt zonder dat je hem op een moeilijke of onveilig plek moet neerleggen. Bij Kabelmaatje vind je iPhone opladers in verschillende lengtes. Zo vind je hier iPhone opladers 2 meter en iPhone opladers van 1 meter

iPhone opladers (2 meter) van Kabelmaatje

Bij Kabelmaatje koop je alleen originele opladers, zo ook de iPhone opladers. Een iPhone oplader van 2 meter krijg je niet standaard bij de aankoop van je iPhone. . Toch is alleen de lengte van deze opladers het verschil met een normale iPhone oplader. De iPhone opladers van twee meter hebben precies dezelfde kwaliteit als de iPhone opladers van 1 meter. Het zijn originele opladers en geven precies de juiste hoeveelheid stroom aan jouw iPhone wanneer deze oplaadt. 

Waarom zijn de iPhone opladers (2 meter) van Kabelmaatje zo goedkoop? 

Bij Kabelmaatje kun je tegen een scherpe prijs, originele iPhone opladers (2 meter) kopen. Bij ons zijn deze kabels zo voordelig, omdat we ze in grote getalen inkopen bij de fabrikant. Bij Kabelmaatje koop je dan ook originele iPhone opladers (2 meter) voor de scherpste prijs. De originele iPhone opladers zijn verkrijgbaar in bulk- en retailverpakking. Ook omdat we de opladers in bulkverpakking aanbieden kunnen we ze voordelig aanbieden. 

Bestel vandaag nog jouw iPhone oplader 2 meter los of bestel een iPhone kabel in combinatie met een adapter

Het belang van een goede oplader

Een lege accu laad je natuurlijk het liefst zo snel en veilig mogelijk op. Dit doe je met een iPhone oplader van Kabelmaatje. Het is echter belangrijk dat je de juiste oplader gebruikt om je iPhone op te laden. Dit is een oplader die past bij de aansluiting van je telefoon. Daarnaast moet je erop letten dat je oplader de juiste stroomsterkte levert. Als deze te hoog is kan dit accuproblemen opleveren. Met de iPhone opladers van Kabelmaatje kun je er vanuit gaan dat je je telefoon op een veilige en verantwoorde manier op kunt laden. Ben jij op zoek naar een extra lange iPhone oplader? 2 meter opladers vind je bij Kabelmaatje! 

Service van Kabelmaatje

Wil jij een iPhone oplader (2 meter) kopen? Bij Kabelmaatje koop je een lange iPhone oplader tegen de scherpste prijs. Met een van onze iPhone opladers van 2 meter laad je je telefoon zorgeloos op. Bestel je nieuwe oplader vandaag nog en ontvang hem morgen in huis! Bij Kabelmaatje profiteer je van snelle levering en een uitstekende service.