Terug

Retourneren

Heb je de verkeerde oplader besteld of ben je niet tevreden over het bestelde product? Of is je product kapot? Dat vinden wij heel vervelend en daar willen we graag iets aan doen.

Herroepingsrecht

Heb je het product ontvangen, maar ben je van gedachten veranderd? Na ontvangst van het product heb je 14 dagen bedenktermijn waarin je kan besluiten of je het product houdt of naar ons terugstuurt. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Na melding dat je van je aankoop afziet (binnen de 14 dagen bedenktermijn) heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Je kan ook zonder melding het product naar ons terugsturen. Dit dient dan te gebeuren binnen de 14 dagen bedenktermijn.

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Stuur deze dan zo snel mogelijk terug onder vermelding van het probleem. 

Hoe retourneer ik een product?

 1. Download en print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.  Heb je een retouraanvraag gemaakt in de accountomgeving? Ook dan ontvangen we graag een retourformulier of notitie bij je retourzending, zodat wij de afzender kunnen identificeren bij binnenkomst van het pakket. Onvolledige en/of missende retourformulieren kunnen er voor zorgen dat we je retour niet kunnen verwerken.
 2. Verpak het product goed en geef deze af bij een PostNL punt of andere vervoerder. De verzendkosten dien je zelf te betalen. Vind hier het dichtsbijzijnde PostNL punt.
 3. Het product komt bij ons binnen en wordt door ons gecontroleerd.
 4. Je ontvangt binnen 14 dagen na je herroepingsmededeling een update over je retour van ons.

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht, het invullen en meesturen van ons eigen retourformulier is ook voldoende.

Verstuur het pakket naar onderstaand retouradres. Pakketten verstuurd naar andere adressen kunnen wij niet verwerken.

Kabelmaatje.nl
Afd. Retouren
Venenweg 66
1161AK Zwanenburg

Terugbetaling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor terugbetaling? Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je ontvangt het geld terug via de door jouw gekozen en gebruikte betaalmethode bij het betalen van jouw bestelling. Bij terugbetalingen via creditcard kan het tot 14 dagen duren voor het bedrag is teruggestort.

Omruiling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor omruiling? Dan versturen wij jouw nieuwe product binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour. Dit pakket wordt binnen de standaard levertermijn bezorgd.

Voorwaarden herroepingsrecht

 • Het product dient in originele nieuwstaat met originele productverpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, retour te worden gestuurd. 
 • Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Het product dient vervolgens binnen 14 dagen na je melding dat je van de aankoop afziet retour te worden gestuurd.
 • Bij door gebruik beschadigde en/of niet meer verkoopbare producten heeft de klant, afhankelijk van de exacte staat van het product, recht op maximaal 75% terugbetaling van het oorspronkelijke aankoopbedrag. 

Garantie

Voor alle artikelen die je op Kabelmaatje.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor onze producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Is je bestelde product kapot binnen 60 dagen na ontvangst? Dan heb je fabrieksgarantie op je product, mits kan worden aangetoond dat het defect niet is veroorzaakt door onjuist gebruik of defecten binnen het op te laden apparaat. Externe beschadigingen en externe defecten vallen niet onder de fabrieksgarantie. Is je oplader binnen 60 dagen na bezorging defect? Stuur een e-mail naar klantenservice@kabelmaatje.nl en vermeld de volgende gegevens:

 • Ordernummer
 • Welk product is defect?
 • Omschrijving van het probleem
 • Duidelijke foto('s) van de oplader om defecten door onjuist gebruik te kunnen uitsluiten

We beoordelen hierna zo snel mogelijk de situatie en koppelen terug wat de vervolgstappen zijn. Keuren wij de garantiemelding op? Dan ruilen wij het product om. Meldingen binnen de 14 dagen bedenktermijn kunnen ook aanspraak maken op een terugbetaling. Let op: 60 dagen na levering van het product vervalt de fabrieksgarantie.

 

Heb je vragen over retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »