Terug

iPhone adapters (6)

Bij Kabelmaatje vind je naast de fijnste iPhone opladers ook hele goede iPhone adapters. Een iPhone adapter is een ‘blokje’ wat je gebruikt om je iPhone op te laden via de netstroom.

Filters

iPhone adapters

Met een iPhone adapter zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid watt wordt gebruikt tijdens het opladen. Bij Kabelmaatje vind je originele iPhone adapters waarmee je jouw iPhone geheel veilig en zorgeloos oplaadt.

iPhone adapters 5W

Ben je op zoek naar iPhone adapters om jouw iPhone mee op te laden? Dan is een iPhone adapter 5W de iPhone adapter die je moet hebben. Met deze iPhone adapters laad je alle iPhones vanaf iPhone 5, Airpods en een selectie iPods op. Deze iPhone adapters zorgen voor het juiste hoeveelheid watt tijdens het opladen. De iPhone adapters kunnen gekoppeld worden aan de originele lightning oplaadkabels 1 meter of 2 meter. De iPhone adapters in combinatie met een lightning kabel worden ook wel stekkerblokje, thuislader of oplader genoemd. 

Met de iPhone adapters zorg je ervoor dat jouw iPhone veilig en zorgeloos opgeladen wordt. Originele iPhone adapters kopen, doe je bij Kabelmaatje! Wil jij ook een iPhone lightning kabel kopen? Profiteer dan van de bundel aanbieding. Zo bestel je een Originele iPhone lightning oplaadkabel 1 meter met iPhone adapter 5W voor slechts €19,95. 

iPhone adapters en nog veel meer

Bij Kabelmaatje vind je niet alleen originele iPhone adapters; bij ons kun je ook terecht voor originele iPad adapters en originele MacBook adapters. Een originele iPad adapter 12W wordt gebruik voor het opladen van een grote selectie iPads. Deze iPad adapter kan net als bij de iPhone adapters gekoppeld worden met een lightning oplaadkabel. 

Op zoek naar een adapter voor je MacBook? Ook dan ben je bij Kabelmaatje aan het juiste adres. In onze webshop vind je de Originele MacBook USB-C Lichtnetadapter 30W, Originele MacBook USB-C Lichtnetadapter 61Wen Originele MacBook USB-C Lichtnetadapter 87W. Deze MacBook adapters zijn geschikt voor een MacBook met USB-C aansluiting en worden gebruikt in combinatie met een USB-C kabel van 1 meter of 2 meter. 

Waarom zijn de originele iPhone adapters van Kabelmaatje zo goedkoop?

Kabelmaatje koop de originele iPhone adapters direct in grote getalen in bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij de iPhone adapters tegen een lage prijs aanbieden. De iPhone adapters worden ingekocht in bulk, waardoor ze niet in de originele verpakking komen. Dit houdt in dat de originele iPhone adapters niet in verpakkingsdoosjes, maar in beschermend plastic zitten. Hierdoor bespaar je geld! Bij Kabelmaatje verkopen we ook Samsung laders

Service van Kabelmaatje

Wil jij een van onze iPhone adapters kopen? Dan zit je hier goed! Bij ons koop je originele, betrouwbare iPhone adapters tegen de beste prijs. Bestel vandaag jouw iPhone adapter en ontvang hem morgen in huis! Bij Kabelmaatje profiteer je van goede service en snelle levering!