Terug

iPhone oplader 1 meter (5)

Is je kabeltje van je iPhone kapot, heb je je kabeltje laten rondslingeren en kun je hem niet meer vinden, of wil je graag een extra kabeltje in huis hebben voor het geval dat? En je wilt niet teveel betalen? Bij Kabelmaatje ben jij aan het juiste adres!

Filters

iPhone oplader 1 meter

Wij hebben voor jou een originele iPhone oplader 1 meter, betrouwbaar en voor redelijke prijs bij ons te bestellen. Je hebt al een originele iPhone oplader 1 meter voor €11,95. Bestel hem nu eenvoudig online op kabelmaatje.nl. 

iPhone opladers (1 meter) van Kabelmaatje

Bij Kabelmaatje koop je alleen 100% originele opladers, zo ook de iPhone oplader 1 meter. Wil je liever een langere oplader gebruiken, bijvoorbeeld omdat het stopcontact niet dichtbij je bank of bureau zit? Dan hebben we bij Kabelmaatje ook een iPhone oplader 2 meter voor je. Een iPhone oplader van 2 meter is ideaal als je langere afstanden moet overbruggen. Ben je niet handig met lange draden? Dan is de iPhone oplader 1 meter een prima keuze!

Wist je dat we bij Kabelmaatje, naast losse kabels en adapters, ook bundelaanbiedingen hebben? Als je een originele iPhone kabel 1 m + adapter koopt, ben je nu nog goedkoper uit! Ook onze adapters zijn betrouwbaar en 100% origineel.

Waarom is de iPhone oplader (1 meter) van Kabelmaatje zo goedkoop?

Bij Kabelmaatje kun je zeer voordelig een nieuwe iPhone oplader 1 meter kopen. Dit komt doordat wij onze opladers in grote getalen inkopen bij de fabrikant. We noemen dit ook wel ‘bulk’. Onze opladers komen uit dezelfde fabriek als waar de officiële Apple oplader wordt geproduceerd, en zijn hierdoor identiek. Onze opladers verkopen wij echter niet onder de officiële merknaam. Je zult daarom geen merkuitingen op de oplader zien. 

Omdat wij onze iPhone opladers in bulk inkopen, worden zij niet geleverd in een retailverpakking. Dit houdt in dat de iPhone oplader 1 meter niet in een verpakking met merknaam zit, maar alleen in beschermend plastic. Hierdoor ben jij goedkoper uit! 

Liever een iPhone oplader 1 meter in retailverpakking? Dat kan ook! Je bestelt hem hier.

Het belang van een goede oplader

Heeft jouw iPhone een lege accu? Dan laadt je die natuurlijk het liefste veilig én zo snel mogelijk op. Een iPhone oplader 1 meter van Kabelmaatje.nl is 100% betrouwbaar. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste oplader gebruikt voor jouw apparaat, één met een aansluiting die precies past. Bovendien moet je opletten dat de oplader de juiste stroomsterkte levert. Een te hoge stroomsterkte kan accuproblemen geven. De iPhone oplader 1 meter van Kabelmaatje is precies goed. Heb je toch nog twijfels of een iPhone oplader 1 meter voor jou de juiste is? Schakel dan onze Keuzehulp in.

Service van Kabelmaatje

Ben jij op zoek naar een iPhone oplader 1 meter, die niet al te veel kost? Dan zit je bij Kabelmaatje goed! Wij hebben originele, betaalbare en veilige iPhone opladers. Als je vandaag je iPhone oplader 1 meter bestelt, dan heb je hem morgen al in huis. iPhone oplader? Kabelmaatje!