Terug

MacBook opladers (3)

Als je jouw Apple MacBook dagelijks gebruikt, dan weet je vast dat jouw MacBook accu snel leeg kan zijn. Daarom is het handig om altijd een oplader voor MacBook bij de hand te hebben!

Filters

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn MackBook opladen?
Welke oplader moet ik gebruiken om mijn MacBook op te laden?
Wanneer moet ik mijn MacBook opladen?
Wat kost een MacBook oplader?
MacBook opladers

Kabelmaatje.nl is dan ook jouw go-to site als je extra kabels of adapters wilt bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis! Bij Kabelmaatje verkopen we originele opladers, die veilig zijn voor jouw apparaat. Vertrouw maar op jouw maatjes van Kabelmaatje!

MacBook adapters

Zoek je een nieuwe Apple MacBook Pro oplader? Of een oplader geschikt voor MacBook Air? Dan is het belangrijk om te weten welke oplader voor Apple MacBook je moet kopen.

MagSafe opladers

Er zijn meerdere types Macbook opladers: de bekendste zijn de type MagSafe 1 en de Apple MagSafe 2. Oudere MacBook modellen werken nog met een Apple MacBook MagSafe 1 met een connector in L-vorm, terwijl andere MacBook modellen werken met de MagSafe 2. Deze is te herkennen aan de connector in een platte T-vorm. Het aantal watt van de MagSafe-oplader hangt af van het model van de MacBook. Zo zijn er de modellen 45W MagSafe, 60W MagSafe en 85W MagSafe. Het is dus belangrijk om de correcte Apple MacBook MagSafe oplader te kopen die bij jouw laptop past. Er zijn inmiddels ook al modellen zonder MagSafe.

Zo is de Originele MacBook Air MagSafe 1 Power Adapter 45W geschikt voor diverse modellen, zoals de MacBook Air 13 inch laptops uit 2011. Voor een oudere Macbook Pro 15 inch laptops heb je een Originele MacBook Pro MagSafe 1 Power Adapter 85W nodig. Een nieuwere Apple Macbook Air 11 inch heeft dan weer een Originele MacBook Air MagSafe 2 Power Adapter 45W nodig. Kies de juiste oplader MagSafe die past bij jouw MacBook. 

USB-C MacBook opladers

Inmiddels heeft Apple ook MacBooks die een USB-C aansluiting hebben. Hierdoor hebben ze dus geen MagSafe adapter meer nodig. Een voorbeeld hiervan is de MacBook Air met 13 inch retina uit 2018. Deze adapter voor MacBook is de nieuwste MacBook oplader. 

Hulp nodig?

Zegt ‘a117, a1222, a1290’ jou niets? Heb je hulp nodig bij het vinden van het model en het jaar van jouw MacBook? Ga dan naar het appeltje linksboven op je scherm en klik op ‘Over deze MacBook’. Bij ‘Overzicht’ vind je de info over jouw MacBook. Dit kun je vergelijken met de info in onze Keuzehulp, waar elk model MacBook gelinkt wordt aan de correcte oplader. Zo ben je helemaal zeker welke MacBook oplader je moet kopen! Heb jij een MacBook pro a1278 of ander soort MacBook? Het is belangrijk dat je de juiste laptop adapter voor je MacBook koopt. 

Naast MacBook opladers vind je bij ons ook andere Apple adapters, bijvoorbeeld een iPhone oplader of iPod oplader

Service van Kabelmaatje

Zoek je een nieuwe MacBook Air oplader of een MacBook Pro oplader? Dan heb je de juiste site gevonden! Bij Kabelmaatje.nl koop je een originele oplader, geschikt voor MacBook. Wil je jouw MacBook oplader morgen gratis bezorgd hebben, zodat je jouw nieuwe MacBook snel kunt opladen? Dat kan! Indien de oplader op voorraad is, én je voor 21.00 uur bestelt, dan heb je jouw oplader morgen in huis. Handig, toch? Heb jij vragen over onze service? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze servicepagina. 

MacBook opladers