Terug

Oplader voor Huawei Honor (5)

Op zoek naar een oplader voor je Huawei Honor? Op Kabelmaatje.nl bestel je een originele oplader voor een lage prijs.

Filters

Oplader voor Huawei Honor

Opladers van Kabelmaatje.nl

Op Kabelmaatje.nl bestel je eenvoudig en snel een originele oplader voor jouw Huawei Honor smartphone. De meeste Huawei toestellen beschikken over een micro-USB aansluiting, een aantal nieuwere modellen beschikken over een USB-C aansluiting. Voor beide aansluitingen heb je bij ons de keuze uit een witte en zwarte oplaadkabel. De adapters zijn in witte uitvoering te verkrijgen. De oplaadkabel bestel je los van de adapter, afhankelijk van welke kabel op jouw Huawei toestel aansluit. Een adapter 5V en snellader 9V zijn beiden geschikt voor opladen via een micro-USB of USB-C kabel.

Elke originele oplader van Kabelmaatje.nl is verpakt in bulkverpakking.

Waarom zijn onze opladers zo goedkoop?

Wij verkopen originele opladers tegen lage prijzen. We kopen elke oplader direct in bij de fabrikant in grote aantallen (bulk). Deze opladers zijn per stuk verpakt in bulkverpakking, wat betekent dat de kabel en adapter niet in een retailverpakking zitten, maar alleen in een beschermend plastic. Hierdoor besparen wij op diverse vlakken geld en bestel je op Kabelmaatje.nl voor een lage prijs jouw oplader. 

Zeker weten of je de goede Huawei oplader bestelt? Check dan even onze Keuzehulp. Hierin leggen we uit welke kabel en adapter je nodig hebt voor welk apparaat, handig!