Terug

Over ons

Hoi! Wij zijn Kabelmaatje, jouw maatje bij het vinden van de juiste kabels en opladers voor iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook.

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen en apparaten verkrijgbaar en regelmatig wordt hier een nieuw type oplaadkabel en/of adapter bij gelanceerd. Opladers zijn vaak erg gevoelig en daardoor op een gegeven moment toe aan vervanging. Helaas zijn niet alle kabels en adapters verkrijgbaar voor een fijne prijs. Iets wat wij jammer vinden, omdat een kabel de eerste levensbehoefte van jouw apparaat is! Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede én betaalbare kabels en adapters. En die vind je op Kabelmaatje.nl

Opladers van Kabelmaatje.nl

Alle opladers verkrijgbaar op Kabelmaatje.nl zijn originele producten voor iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook. Onze producten worden stuk voor stuk getest op echtheid, waardoor wij kunnen garanderen dat alle opladers origineel zijn en geen schade kunnen aanbrengen aan jouw apparaat. Wel zo fijn!

Wil je meer weten over de originaliteit en kwaliteit van een product? Op de specifieke productpagina van ieder product gaan wij hier dieper op in.

Lage prijs garantie

Al onze opladers kopen wij direct in grote aantallen in bij onze leveranciers en fabrikanten, waardoor we altijd een lage prijs kunnen hanteren. Om deze reden worden veel van onze producten niet geleverd in de retailverpakking, maar in een beschermend plastic. Hiermee besparen wij (en jij!) op de kosten van de verpakkingen en heb je voor minder geld exact dezelfde oplader in handen. Heb je toch liever een product in retailverpakking? Ook deze verkopen wij voor een lage prijs dankzij onze bulkinkoop.

Bedrijfsgegevens

Kabelmaatje.nl is onderdeel van Happy on Web BV.

KvK 58277463
BTW nr. NL852960554B01

Vestigingsadres
Ruysdaelbaan 3A
5642 JJ Eindhoven

Let op: dit is geen bezoek-/afhaaladres.

Contactgegevens:
E-mail: [email protected]