Terug

Samsung opladers (21)

Op zoek naar een oplader voor je Samsung Galaxy smartphone? Op Kabelmaatje.nl bestel je een originele Samsung oplader voor een lage prijs. Op Kabelmaatje.nl bestel je eenvoudig en snel een originele oplader voor jouw Samsung Galaxy smartphone of tablet.

Filters

Veelgestelde vragen

Wat kost een Samsung Galaxy oplader?
Wanneer moet ik mijn Samsung Galaxy opladen?
Welke oplader moet ik gebruiken om mijn Samsung Galaxy op te laden?
Hoe moet ik mijn Samsung Galaxy opladen?
Samsung opladers

Samsung oplader van Kabelmaatje.nl

De meeste Samsung toestellen beschikken over een micro-USB aansluiting, een aantal nieuwere modellen beschikken over een USB-C aansluiting. Voor beide aansluitingen heb je bij ons de keuze uit een witte en zwarte uitvoering en de mogelijkheid om een adapter los of als set met de kabel te bestellen. Een adapter 5V en snellader 9V zijn beiden geschikt voor opladen via een micro-USB of USB-C kabel.

 

De originele Samsung opladers van Kabelmaatje.nl zijn verpakt in bulkverpakking.

Waarom zijn onze opladers zo goedkoop?

Wij verkopen originele opladers tegen lage prijzen. We kopen elke oplader direct in bij de fabrikant in grote aantallen (bulk). De Samsung opladers zijn per stuk verpakt in bulkverpakking, wat betekent dat de kabel en adapter niet in een retailverpakking zitten, maar alleen in een beschermend plastic. Hierdoor besparen wij op diverse vlakken geld en bestel je op Kabelmaatje.nl voor een lage prijs jouw nieuwe Samsung oplader. 

Zeker weten of je de goede oplader bestelt? Check dan even onze Keuzehulp. Hierin leggen we uit welke kabel en adapter je nodig hebt voor welk apparaat, handig!

 

Andere Samsung opladers: