Terug

MacBook Air opladers (3)

Ben je op zoek naar een nieuwe oplader voor je MacBook Air (2018)? Op Kabelmaatje.nl bestel je een originele MacBook Air opladers voor een lage prijs.

Filters

MacBook Air opladers

MacBook Air oplader van Kabelmaatje.nl

Wij verkopen twee soorten opladers: MacBook Air opladers in retailverpakking en MacBook Air opladers in bulkverpakking. Dit houdt in dat de MacBook Air oplader in bulkverpakking niet in een verpakkingsdoosje zit, maar alleen in beschermend plastic. Een MacBook Air oplader in retailverpakking is daarentegen wel verpakt officiële retailverpakking. Het enige verschil is de verpakking, want verder zijn de opladers exact hetzelfde.

Het onderscheid in verpakking wordt aangegeven in de merkbenamingen van de producten in de shop. Opladers in retailverpakking kun je herkennen aan het merk retailverpakking en bulkverpakking herken je het merk bulkverpakking en aan ‘originele’ in de titel. Dit geldt binnen alle MacBook Air categorieën.

Waarom zijn onze opladers zo goedkoop? 

Wij verkopen originele opladers tegen lage prijzen. Dit komt doordat we de opladers direct bij de fabrikant inkopen in grote getalen (bulk). Hierdoor besparen wij veel geld en bestel je op Kabelmaatje.nl voor een lage prijs jouw iPhone, iPad of MacBook oplader. 

Zeker weten of je de goede MacBook Air oplader bestelt? Check dan even onze Keuzehulp. Hierin leggen we uit welke kabel en adapter je nodig hebt voor welk apparaat, handig!