Terug

Tunturi adapters (15)

Filters

Ben je van plan om thuis ook aan je conditie te werken en heb je niet altijd zin om buitenshuis te sporten? Dan is een hometrainer natuurlijk een goed apparaat om daarvoor in huis te halen. Deze werken tegenwoordig met een oplader/adapter.

Hoe moet ik mijn Tunturi hometrainer opladen?

Als je een Tunturi hometrainer hebt, is het de beste keuze om daar een adapter van hetzelfde merk bij te gebruiken. Deze past bij de hometrainer en als je voor een adapter van het originele merk kiest bij kabelmaatje.nl, weet je zeker dat deze goed werkt en dat het opladen en gebruik geen problemen opleveren. Opladen doe je eenvoudig door de adapter in het stopcontact te steken en de hometrainer volledig op te laden.

Welke oplader moet ik gebruiken om mijn Tunturi hometrainer op te laden?

Er zijn diverse soorten Tunturi hometrainers en daar horen verschillende opladers bij. Bij kabelmaatje.nl kun je kiezen uit Tunturi opladers die bij een bepaald model passen. Kijk altijd even op je hometrainer welk model je hebt zodat je de oplader kiest die daarbij hoort. Deze past dan gegarandeerd en kun je veilig en zonder problemen gebruiken. Het is sowieso de beste keuze om een originele oplader te gebruiken en niet voor een ander merk te kiezen.

Wat kost een oplader voor een Tunturi hometrainer?

Bij kabelmaatje.nl vind je voor een schappelijke prijs een goede Tunturi oplader voor je hometrainer. De prijs hiervan ligt rond de €20 en dat geldt voor verschillende modellen. Kijk goed welke oplader jij nodig hebt, zodat je de juiste kiest en daar prima maar vooruit kunt om aan je conditie te werken. Zo kun je ook met slecht weer en op tijden dat jij wilt lekker actief bezig zijn en hoef je niet bang te zijn dat je hometrainer stilvalt. Een adapter die lang nodig heeft om op te laden of zijn volledige vermogen niet meer gebruikt, is zeker een keertje aan vervanging toe.

Bekijk ook hometrainer opladers voor: Kettler, Cardiostrong, DKN of Reebok