Terug

Google opladers (2)

Filters

Welkom op Kabelmaatje.nl, de website waar je voor de beste prijs Google opladers kunt aanschaffen voor alle soorten Pixel-telefoons. Google apparaten maken over het algemeen gebruik van een USB-C-kabel. Het is wel aan te raden om voor elke specifieke Google telefoon, de bijbehorende Google opladers te bestellen. De Google Pixel 6 bijvoorbeeld kun je het beste opladen met Google opladers specifiek voor de Pixel 6. Tegenwoordig spreekt het niet meer vanzelf dat een telefoonfabrikant ‘gratis’ een adapter meestuurt met de telefoon. Heb je dus nog geen lader thuis liggen, dan moet je die bijbestellen. Bij ons kun je de adapter en de kabel los van elkaar kopen.

Goedkope Google opladers

Het grote voordeel van het kopen van Google opladers op onze website is de prijs. We kopen de originele telefoonkabels en adapters rechtstreeks van de oplader fabrikant. Bestel je dus telefoonopladers bij ons, dan krijg je wel de échte, maar voor een lagere prijs. We leveren de kabel en adapter niet in een verpakking zoals je normaal ziet in de winkel, maar gewoon in een kale plastic verpakking: op die manier hoef je niet te betalen voor een verpakking die je daarna toch meteen weggooit. We besparen op alle fronten geld, zodat jouw oplader zo goedkoop mogelijk blijft.

Oplaad tips voor je Google Pixel

Er zijn verschillende handige tips die je kunnen helpen bij het opladen van je telefoon. Hier hebben we ze op een rijtje gezet:

  • Gebruik voor de beste snelheid een gewoon stopcontact en geen laptop of andere stroombron.
  • Als je jouw telefoon niet gebruikt tijdens het opladen, gaat het opladen sneller dan als je hem wel gebruikt.
  • Schakel in op je telefoon dat je een geluidje hoort of een vibratie voelt als je de telefoon aansluit op het stroomnet: zo weet je zeker dat de telefoon aan het laden is.
  • Gebruik altijd de échte Google opladers en geen nagemaakte, dat komt jouw telefoon namelijk niet ten goede. Problemen kunnen zijn: oververhitting en een verkorte levensduur van de accu.

Hulp bij het kiezen

Een van de grootste ergernissen in de wereld van de mobiele telefoons, tablets en andere device opties, is dat er bij elke telefoon wel een andere soort kabel nodig is. Kabelmaatje.nl is echt een maatje als het gaat om het kiezen van de juiste kabel. We hebben zelf een speciale pagina met een keuzehulp, waarin je precies kunt kijken welke kabel en welke adapter past bij jouw apparaat.