Terug

Google Pixel 7 Pro oplader (2)

Het komt wel eens voor dat de oplader van jouw Google Pixel 7 Pro oplader stuk gaat… Of misschien vind je het gewoon heel handig om een extra Google Pixel 6a oplader te hebben.

Filters

Goedkoop Google opladers bestellen voor je Google Pixel 6A? Op onze website, Kabelmaatje.nl, ben je op het goede websiteadres. We hebben alles in huis voor elke telefoon, zowel lange als korte kabels en sterke en goedkope adapters. Kortom, voor iedereen precies dát wat nodig is.

Google Pixel 6A kabel

Een oplader bestaat uit een kabel en een adapter. Helaas leveren grote mobiele telefoonfabrikanten tegenwoordig niet meer zomaar een oplader mee als je een nieuwe telefoon koopt vanwege milieuredenen. Dus, heb jij een nieuwe Google Pixel 6A gekocht, maar heb je niet de juiste adapter of kabel in huis? Dan kun je bij ons terecht. Ook als je oude oplader stuk is, kun je bij ons goedkoop een échte nieuwe kopen. Google opladers maken vooral gebruik van het USB-C-systeem.

De beste Google opladers

Het is belangrijk om voor je Google Pixel 6A ook de precieze Google opladers te bestellen die daarbij passen. Met een (te) goedkope oplader kom je vaak bedrogen uit: de telefoon laadt zich heel sloom op en de accu raakt vaak oververhit. Voor een lange levensduur van je accu, gebruik je de originele Google opladers die wij leveren op Kabelmaatje.nl.

Zo goedkoop, hoe kan dat?

Wij bij Kabelmaatje.nl proberen op alle fronten geld te besparen. Zowel door de inkoop in bulk te doen, rechtstreeks bij de fabrikanten, kunnen we flink wat geld besparen. Ook de verpakkingen zijn heel simpel: gewoon een beschermend en waterdicht plastic verpakking is natuurlijk veel goedkoper dan een dure bedrukte kartonnen verpakking die je vaak ziet in de winkel.

Tips voor het opladen van je Google Pixel 6A

Als je besluit om een van onze Google Pixel 6A opladers te bestellen voor jouw telefoon, is het goed om je aan de volgende tips te houden, zodat de levensduur van jouw accu goed blijft: - Laadt een telefoon altijd op vanuit het stopcontact: dat is sneller dan het laden vanaf een laptop of een powerbank en dus beter voor de accu. - Zit niet aan je telefoon als die aan de oplader zit: dat komt ook de snelheid van het opladen ten goede. - In je instellingen kun je zorgen dat je telefoon een vibratie of geluidje geeft als je hem aan de stroomkabel koppelt: zo weet je zeker dat de telefoon laadt. - Gebruik alleen de échte Google opladers: voorkom avonturen en koop een kwalitatief goede oplader.

Gebruik ons keuzehulp

Niet iedereen is helemaal thuis in de wereld van adapters en kabels. Daarom hebben we nu een keuzehulp op onze website. Daar kun je precies invullen wat jij weet over jouw telefoon en wij dirigeren je meteen naar de juiste kabel.