Terug

iPhone, iPad & MacBook opladers (16)

Op zoek naar een oplader voor je Apple apparaat? Op Kabelmaatje.nl bestel je originele opladers voor jouw iPhone, iPad en MacBook voor een lage prijs.

Filters

iPhone, iPad & MacBook opladers

iPhone, iPad & MacBook opladers van Kabelmaatje.nl

Op Kabelmaatje.nl vind je altijd een oplader geschikt voor jouw model iPhone, iPad en/of MacBook. Alle producten op onze website zijn originele opladers, geselecteerd en ingekocht door écht professionals met uitgebreide kennis en ervaring. 

De producten zijn volgens officiële testapparaten echter allemaal identiek aan elkaar en daardoor nooit schadelijk voor jouw apparaat!

 

Waarom zijn onze opladers zo goedkoop?

Wij verkopen originele opladers tegen lage prijzen. Dit komt doordat we onze producten direct bij de fabrikant inkopen in grote getalen (bulk). Daarnaast kopen wij een selectie aan opladers in in bulkverpakking. Hierdoor besparen wij op diverse vlakken geld en bestel je op Kabelmaatje.nl voor een lage prijs jouw nieuwe oplader.

Zeker weten of je de goede oplader bestelt? Check dan even onze Keuzehulp. Hierin leggen we uit welke kabel en adapter je nodig hebt voor welk apparaat, handig!