Terug

Alles wat je wilt weten over de nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

  • Wednesday 11 / 09 / 2019 0
Alles wat je wilt weten over de nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Naast dat Apple gisteravond de nieuwe abonnementsdienst voor games genaamd Apple Arcade, Apple TV+ en de nieuwe Apple Watch Series 5 aankondigde, lanceerde ze ook officieel de nieuwe iPad en iPhones: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Een nieuwe smartphone met de nieuwste technieken en een prachtig design. Wat er allemaal nieuw is? Dat lees je in deze blog.

iPhone 11 

De iPhone 11 heeft een 6.1 inch scherm en een nieuw camerasysteem. Het design van de nieuwe iPhone lijkt bijna hetzelfde als de laatste iPhone Xs, alleen heeft deze een nieuwe, aluminium body en een nieuwe dual-camera. En ja, net als bij het vorige model is de notch voor de selfie camera en speaker nog steeds aanwezig. De iPhone 11 komt in verschillende kleuren die we van iPhone gewend zijn, zoals rood, zwart, wit en geel, maar kent ook twee nieuwe kleuren; groen en paars. 

De iPhone 11 camera

Een groot verbeterpunt aan de nieuwe iPhone is de camera achterop het toestel. De camera is voorzien van twee soorten lezen; een 12mp wide les, 26mm f/1.8 en een extra brede lens 12MP met een f/22.4 sensor. De combinatie van de twee lenzen zorgt ervoor dat de cameraprestaties flink verbeteren, met name op het gebied van scherpte en diepte in foto’s. 

Het softwaresysteem zal ervoor zorgen dat de lens objecten beter kan detecteren en de nieuwe nachtmodus zorgt voor betere fotografie bij weinig licht. Daarnaast kent de camera meer effecten voor de portretmodus. Op het gebied van video legt de iPhone 11 met 4k 60fps. “video van de hoogste kwaliteit in een smartphone” vast.

Upgrade in de frontcamera

En niet alleen de camera op de achterkant, maar ook de frontcamera heeft een flinke upgrade gekregen. En hiermee speelt Apple in op een tijd waarin selfies en videogesprekken met de dag populairder worden. De frontcamera van de iPhone 11 kent een 12 megapixel resolutie met een groothoeklens, zodat je meer op beeld kunt vastleggen. Daarnaast komt Apple met een slow motion video functie, hiermee kunnen “slofies”, ook wel slow-motion selfies, worden gemaakt.

De volgende generatie processor

Zoals gewoonlijk krijgt de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro een nieuwe processor, de A13 Bionic-chip. Deze processor is de snelste in een smartphone. Dit zorgt voor een sneller besturingssysteem, wat vele voordelen heeft voor gamen op een smartphone. Daarnaast heeft de nieuwe processor invloed op je batterij. De nieuwe iPhone 11 zal één uur meer batterij hebben dan de iPhone Xs, wat zorgt voor een batterij waarmee je een hele dag kunt doen. 

De prijs van de iPhone 11 zal starten vanaf €809,-, wat zeer betaalbaar is. De iPhone 11 kun je vanaf 13 september pre-order bestellen en is vanaf 20 september beschikbaar. 

iPhone 11 Pro

Het hoogtepunt van het Apple lanceringsevenement is de geheel nieuwe Pro-lijn voor iPhone, met de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. De iPhone 11 Pro is uitgerust met een Super Retina XDR-scherm; het helderste scherm van een iPhone ooit. Daarnaast heeft de iPhone 11 Pro een drievoudige camerasysteem.

Het iPhone 11 Pro design

De iPhone 11 Pro komt in verschillende kleuren; goud, spacegrijs, zilver en een nieuwe kleur: middernachtgroen. Naast de prachtige kleur, hebben de toestellen een achterkant van glas en een gepolijste roestvrijstalen band. Daarnaast hebben ze het sterkste glas in een iPhone ooit. Dit zorgt ervoor dat de toestellen waterbestendig zijn tot vier meter, met een maximale tijdsduur van 30 minuten. Door het glas geniet je van een natuurlijke kijkervaring met een kleurondersteuning op een scherm dat even breed is als het toestel. 

De iPhone 11 Pro camera

Waar de camera van de iPhone 11 al een hele verbetering is, is de camera van de nieuwe iPhone 11 Pro nog beter. Het geheel nieuwe triple-camerasysteem kent een ultra wide, wide en telefoon camera. Hiermee legt de camera tot wel vier keer meer beeld vast en met 100 procent focuspixel wordt het ook mogelijk ook met weinig licht scherpe foto’s te maken. Alle drie de camera's nemen 4K-video op met een groter dynamisch bereik en film stabilisatie. Met iOS 13 kun je de video's en foto's direct bewerken.

Fast charger

Na lang wachten, wordt de nieuwe iPhone 11 Pro geleverd met een 18 Watt-oplader. Deze laadt een stuk sneller op, in vergelijking met de originele iPhone opladers. Dit is iets waar de oude modellen tekort schoten. Uiteraard worden de nieuwe iPhones ook ondersteund met draadloos opladen. 

De prijs van de iPhone 11 Pro zal starten bij €1159,-, waarbij de prijs van de iPhone 11 Pro Max maar 100 euro hoger zal liggen, op €1259,-. De nieuwe iPhone kun je vanaf vrijdag pre-orderen en de eerste exemplaren worden daarna op 20 september uitgeleverd. 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box