Terug

Keuzehulp welke OnePlus oplader moet ik bestellen

  • Monday 03 / 05 / 2021 0
Keuzehulp welke OnePlus oplader moet ik bestellen

Ben je op zoek naar een goede OnePlus oplader? Ga dan direct een kijkje nemen bij Kabelmaatje.nl. Dit is namelijk het moment om na te gaan welke je kunt bestellen. Dankzij de keuzehulp die wij je aanbieden weet je snel welke OnePlus oplader je moet bestellen. Daarvoor kun jij eerst onderstaande tabel gebruiken en vervolgens kun je op de betreffende oplader klikken. Zo zie je snel welke oplader je nodig hebt. Alles kan direct besteld worden en dan heb je het voordeel dat het morgen al binnen is.

Verschillende types OnePlus oplaadkabels

Je hebt bij OnePlus verschillende toestellen met twee verschillende aansluitingen. Dat gaat dan meestal over de micro USB voor verschillende modellen. Echter heb je ook nog de USB-C aansluiting en die is dan weer voor de wat nieuwere modellen van OnePlus.

OnePlus en USB-C kabel

Misschien heb je wel een wat nieuwer model OnePlus en dan is die voorzien van een USB-C poort. Daar past dan een USB-C connector. Deze kun je herkennen aan een symmetrisch ontwerp, dus deze past met beide kanten in je telefoon. Zo kun je je toestel direct opladen en hoef je niet eerst te kijken welke kant er in het toestel moet.

OnePlus micro USB kabel

Je hebt ook nog de OnePlus toestellen en die hebben een micro USB aansluiting. Deze is niet symmetrisch en kan dus maar op een manier in je toestel om hem dan op te laden.

Mogelijkheden OnePlus kabel

Je hebt vaak dat een kabel van OnePlus twee functies heeft. Je kunt er bijvoorbeeld zoals je gewend bent je toestel mee opladen, maar het is ook een optie om data over te zetten van je OnePlus toestel naar je pc. Zo kun je je toestel ook tegelijkertijd opladen.

Online OnePlus oplader bestellen bij Kabelmaatje.nl

Weet je al welke OnePlus oplaadkabel je wil bestellen? Dan kun je bij Kabelmaatje.nl snel je keuze maken en hem dan bestellen. Als je dat vandaag voor 18.00 uur hebt gedaan dan is de kans groot dat je het morgen al binnen hebt. Bij ons kun je rekenen op kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen, want hier vind jij de beste OnePlus opladers

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box